Powered by Smartsupp

pompevopsit.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Termeni si conditii

 TERMENE SI CONDITII

             Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului pompevopsit.ro. 

Site-ul www,pompevopsit.ro este operat de societatea SC Airless Tools SRL  avand CUI. RO 40548267 si J31/331/2019 din Zalau, Str. Alea Nazuintei, Nr:4, Bl: C7, Ap:1. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului PompeVopsit.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Drepturi de autor: 

Intregul continut al site-ului (text, imagini, clipuri video) este proprietatea SC Airless Tools  SRL si a furnizorilor sai, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC Airless Tools  SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.pompevopsit.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al SC Airless Tools  SRL.

Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Daca sesizati eventuale incalcari ale dreptului de autor pe site-ul www.pompevopsit.ro, va rugam sa ne semnalati acest fapt la adresa de e-mail: contact@pompevopsit.ro

Garantii
 
Oferim garantie fiecarui produs achizitionat din magazinul online conform certificatului de garantie de la producator, care va insoti fiecare produs, aceasta fiind valabila din momentul primirii produselor. Cumparatorului ii este adus la cunostinta ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat sau inlocuit gratuit dupa caz, cu un articol identic. Conditiile de garantie complete, se gasesc in certificatul de garantie / conformitate ce insoteste fiecare produs impreuna cu regulile exploatare si de intretinere a acestora. Garantia se acorda conform prevederilor legale. Produsele achizitioanate online beneficiaza de garantie de conformitate.

Toate Bunurile comercializate de catre PompeVopsit.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare potrivit art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 - și art. 5-14 din Legea nr. 449/2003 –
http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/Lege%20nr.%20449(r1)%20din%202003.html
si politicilor comerciale ale producatorilor. Toate Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de catre producator.
Garantia pentru produsele din oferta noastra este de DOI ANI CALENDARISTICI in cazul in care clientul este Persoana Fizica si pentru UN AN CALENDARISTIC de la data cumpararii produsului daca clientul este Persoana Juridica. Daca doriti sa returnati un produs defect pentru schimbare sau reparare, acesta trebuie trimis catre punctul de lucru al vanzatorului (Loc.Panic,NR.3/L DNH1,Jud.Salaj) impreuna cu certificatul de garantie si o copie dupa factura care dovedeste cumpararea produsului. 

PLATA
Prețul produselor este afișat în lei și include TVA.

Plata produselor comandate se poate face astfel:

-numerar la livrare
-prin ordin de plata/transfer bancar
-plata cu cardul online.
Dacă optați pentru plata online cu cardul, procesarea datelor se face prin intermediul platformei EuPlatesc. Airless Tools S.R.L nu stochează și nu va stoca niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastră. Livrarea produselor se va efectua după confirmarea plății.

În situația unei erori la prețul afișat pe site, un angajat vă va contacta pentru informare și pentru a alege modalitatea de rezolvare a situației: fie să achitați diferența dacă sunteți de acord fie banii vă vor fi rambursați și comanda anulată.

Ne rezervăm dreptul de a modifica/actualiza prețurile în orice moment.

LIVRAREA

Timpul de livrare al produselor aflate  pe stoc este 24-48h lucrătoare. Acesta se poate prelungi urmare a aglomerării firmei de curierat sau din alte motive care nu depind de noi situație care nu atrage răspunderea noastre în nicio circumstanță.

Dacă ați comandat un produs și nu este pe stoc puteți alege între restituirea banilor dacă este cazul sau să vă aducem produsul pe comandă timpul de livrare depinzând de stocul furnizorului.

În zilele de sâmbătă și duminică nu se fac livrări.

Nu vom fi trași la răspundere pentru niciun fel de întârzieri sau nereușite în îndeplinirea serviciilor noastre mai ales în caz de forță majoră fortuit (se specifică dar nu se limitează la: incendii, cutremure, inundații, revolte, războaie, embargouri, acte teroriste, greve, epidemii, pandemii etc.)


Va punem la dispozitie serviciul de Pick Up & Return - Preluare si Returnare Produse. 

Conform legislației în vigoare, renunțarea este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Aveți dreptul de a returna comanda sau o parte din produsele comandate în maximum 14 zile calendaristice de la data primirii.

Nu aveți obligația să ne comunicați motivul returului însă apreciem și vă mulțumim dacă ne oferiți un feedback, astfel avem posibilitatea să îmbunătățim calitatea serviciilor oferite.

Plata transportului pentru produsele returnate cade în sarcina clientului cu excepția situațiilor în care produsul prezintă vicii (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu s-a livrat în cantitatea comandată sau a fost livrat alt produs , etc.)

Returul produselor intacte se poate face în maxim 14 zile calendaristice de la recepție, urmând pașii:

Nerespectarea următoarelor conditii duce la respingerea cererii de retur

Dacă sunteți la început de drum în acest domeniu sau pur și simplu aveți cea mai mică incertitudine în ceea ce privește un produs fie el echipament sau accesoriu, vă sugerăm ca înainte de a comanda luați legătura cu noi la numerele de telefon sau email:
Tel.07577023502
Email:contact@pompevopsit.ro
Excluderea serviciului de garanție. Limitarea Raspunderii.
Vă rugăm să arătați intelegere pentru faptul că garanția nu este prelungită în caz de înlocuire, schimb de piese intermediare sau reparații

Promisiunea noastra.
Cu toate ca suntem obligați să respectăm reglementarile legale privind garanția, vă vom asista mult timp după ce ați efectuat achiziția chiar daca nu va incadrati in limitele politicii noastre de garanție.
Suntem aici pentru dvs., mulți ani după achiziție.
În cazul în care întâmpinați probleme cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați direct. Vom încerca să găsim o soluție simplă pentru dvs., astfel încât să continuați să vă bucurati de utilizarea produsele noastre.
Ne iubim produsele și ne străduim ca si dvs. sa simțiți la fel!
 
Vă mulțumim că ați ales www.pompevopsit.ro
Apreciem !
Florin Porumb


Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului ( Renuntarea la Cumparare )

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.pompevopsit.ro sunt reglementate oficial de O.U.G 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul PompeVopsit.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.pompevopsit.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

DATE CU CARACTER PERSONAL
Site-ul prelucrează date cu caracter personal furnizate de dvs. pe www.pompevopsit.ro, pentru detalii citește Politica de confidenţialitate - Airless Tools 

Vizitarea / utilizarea site-ului, plasarea de comenzi sau interacționarea cu Airless Tools folosind diverse mijloace de comunicare de la distanță, duc implicit la acceptarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal. Detalii: Politica de confidenţialitate - Airless Tools

Toate datele personale și informațiile pe care le comunicați trebuie să fie corecte. În situația în care nu vă aparțin sau delegați o altă persoană să vă reprezinte aveți obligativitatea și răspunderea de a obține în prealabil  acordul scris al delegatului sau să transmiteți datele conform Regulamentului (UE) nr. 679/2016.

Colectăm informații prin module cookie. Vă rugăm parcurgeți Politica modulelor cookie Politica privind cookie-urile - Airless Tools


Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului PompeVopsit.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii PompeVopsit.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul PompeVopsit.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.pompevopsit.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.  
Website detinut de Airless Tools S.R.L., CIF: RO40548267, Reg.Com: J31/331/2019